vader in de tuin

19-05-2020


Gisteren zette ik de televisie aan en op dat moment begon er een uitzending op NPO 2: 2doc met als titel "vader in de tuin". Het was een prachtige, bijzondere uitzending van Frans Bromet over de keuze van een gezin en hun vader om een mantelzorgwoning in de achtertuin te plaatsen als alternatief voor een kamer in een verpleegtehuis. In de documentaire volg je het proces vanaf de keuze voor een mantelzorgwoning , de verhuizing, het dagelijks leven en hoe ieder het op zijn/haar manier ervaart. Klik op de link om de documentaire te kijken       https://www.2doc.nl/documentaires/series/2doc/2020/vader-in-de-tuin.html

In de documentaire wordt een kant-en-klare mantelzorgwoning van Starline geplaatst. Zelf heb ik goede ervaringen met Pas Aan. Meer informatie over mantelzorgwoningen en regelgeving staat op hun website (https://www.pasaan.nl/index.php?id=1) 

Waar het om gaat en wat het meest belangrijke is; hoe zorgen we voor een fijne woonomgeving voor een oudere en op welke manier gaan we dat realiseren?

FOTOGALERIJ