even voorstellen

Mijn naam is Jolande Moolhuizen - van Emous

Met dé verhuisregisseur stel ik mezelf tot doel een positieve bijdrage te leveren aan het verhuizen van senioren. Ik geloof erin dat ik u kan laten zien dat verhuizen leuk kan zijn en nieuwe mogelijkheden biedt. Verder neem ik u alle 'vervelende' klussen uit handen en regel ik alles waar uzelf of uw familie geen tijd en zin in heeft. 

Regelen zit in mijn bloed, ik doe het graag. Voor mezelf en voor anderen. Na jaren te hebben gewerkt als reisadviseur, interieuradviseur, vastgoedstylist en particuliere mantelzorger richt ik me tegenwoordig helemaal op het regelen en coördineren van de verhuizing voor ouderen.

Na het volgen van de training voor  seniorkeuradviseur geef ik u extra advies en service bij allerlei praktische zaken omtrent het aanpassen en/of het verbouwen van uw huidige of toekomstige woning. Ik weet welke aandachtpunten, voor het behoud van comfort en woongenot, van belang zijn.

Mijn werkgebied is het Gooi en omstreken (Huizen, Hilversum, Weesp, Baarn, Gooise Meren, Blaricum, Eemnes, Laren, Almere).